top of page

Massages

Ontspanningsmassage

Wie houdt er niet van, om eens lekker te ontspannen, even een momentje voor jezelf!

Even ontstressen.....

Ook als je klachten hebt zoals bijvoorbeeld, last van de rug, stijve nek, hoofdpijn, benen die teveel hebben gedaan en moeten ontspannen....

Een goede massage zorgt ervoor dat de afvalstoffen in de spieren los worden gemaakt, zodat die weer het lichaam uit kunnen.

Na de massage voel je je weer lekker relaxed en kan je er weer tegenaan.

Cupping massage

Cupping is een Chinese behandelwijze waarbij men plastic cups gebruikt die vacuüm worden getrokken op het lichaam. Tijdens het masseren met de cups ontstaat er een goede doorbloeding van de huid en spieren. Hierdoor kunnen er licht rode tot paarse verkleuringen ontstaan. (De verkleuringen trekken na ongeveer een week weer weg). Na het masseren worden de cups op het lichaam geplaatst, zodat de afvalstoffen (de blokkades) uit de spieren worden getrokken. Dit leidt uiteindelijk tot een ontspannend gevoel. Het stimuleert het ontgiftingsproces van het lichaam.

Waar is cupping o.a goed voor?

Rugklachten, stijve nek, spierpijn, gewrichtspijn, astma, bronchitis, hoofdpijn, stress.

Voetreflex massage

Voetreflex massage valt onder de alternatieve geneeswijze. Tijdens de voetreflex massage worden de afvalstoffen verwijderd en afgevoerd en kan de energie weer verder stromen.

Onder de voet bevinden zich zones die gelijk staan aan de organen en bepaalde lichaamsdelen.

Voor mensen die last hebben van darmklachten, hoofdpijn, menstruatieklachten, rugklachten, stress/burn-out etc. is voetreflex een goede massage om je klachten te verminderen of te verhelpen.

Hot stone massage

Hot stone massage is een massage met verwarmde basaltstenen en met de handen.

De stenen worden verwarmd in een heater tot een temperatuur van ongeveer 45 graden. Het geeft een heerlijk ontspannen gevoel door de warmte.

Daarom is dit goed bij stress, vermoeidheid, fibromyalgie.

Het is even ECHT ontspannen.

Absolute welles en nietes!!

Mensen met hartklachten, een te hoge of lage bloeddruk moeten eerst bij hun arts navraag doen of ze mogen worden gemasseerd!

Heeft u de volgende klachten dan kan ik u NIET masseren; koorts, extreme vermoeidheid of besmettelijke huidaandoeningen.

Geef goed aan als u een afspraak maakt of u ergens last van heeft.

Ik raad aan om na alle massages voldoende water te drinken, zodat de afvalstoffen die losgemaakt zijn afgevoerd kunnen worden. Bij de eerste keer dat u langskomt bij mij, doe ik een intakegesprek.

bottom of page